Yavuz Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yavuz Eczanesi

Eczaneler
  • 3.3

Yavuz Eczanesi; 2012 yılında Rize'nin en eski eczanelerinden biri olarak kurulmuştur. Yavuz Eczanesi, bugünkü modernite ve eğilimlerin ihtiyaçlarına göre yenilenmiş ve genişletilmiş olarak yeniden canlandırılmıştır. Eczane müşterilerine her türlü ihtiyacını karşılamak amacıyla çeşitli ilaçlar, bitkisel uygulamalar veya homeopatik tedaviler sağlayarak hizmet vermektedir.

Kalite politikası: Yavuz Eczanesi tarafından ilke edinilen ve eksiksiz bir şekilde yerine getirilen kalite politikası ile en üst düzeyde Eczacılık hizmeti, muhtemel risklerin minimizasyonu, kanuna uygunluk ve sürekli geliştirme sağlanmaktadır.

Hizmetlerimiz: Yavuz Eczanesi, tüm hizmetlerini tüketicilerin güvenliğini öncelik tutarak gerçekleştirmektedir. Örneğin, 7x24 online sipariş, telefon sipariş, ücretsiz teslimat hizmeti ve daha fazlası sunulmaktadır. Öte yandan, eczane hem eczacı ve biçimci elamanların da desteğiyle iletişim hizmeti, bilgilendirme hizmeti, ar-ge faaliyetleri ve diğer çeşitli servisler sağlamaktadır.

İletişim: Yavuz Eczanesi sürekli olarak müşterileri ile olan bağlantısını geliştirmeye odaklanmış durumdadır. Müşteri destek hattından, social media hesaplarından, e-posta adresinden ve web sitelerinden müşterilerle iletişime geçilmesini sağlayarak bu hizmetleri yürütmektedir.

Müşteri Yorumları
C
Chef soner
  • 4
    • 19.05.2022
    e
    ertugrul koçal
  • 5
    • 06.11.2017
    A
    Ayşe Sanık
  • 1
    • 26.03.2017

    Diğer Firmalar

    Yeni Eczanesi

    Eczaneler

    Rize,Rize Merkez

    flag

    Yeni Eczanesi, 2008 yılında Rize’de kurulmuş bir eczane sektöründe hizmet vermektedir. Günümüzde eczane sistemlerinin modernleşmesi ve üretkenliğin artması gerektiğini dikkate alarak, tam dijital, müşteriden haberler alma ve doktorlarla gelişmiş işbirliği sunan bir ecza...