Yeni Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yeni Eczanesi

Eczaneler
  • 5

Yeni Eczanesi, 2008 yılında Rize’de kurulmuş bir eczane sektöründe hizmet vermektedir. Günümüzde eczane sistemlerinin modernleşmesi ve üretkenliğin artması gerektiğini dikkate alarak, tam dijital, müşteriden haberler alma ve doktorlarla gelişmiş işbirliği sunan bir eczane olarak hizmet veriyoruz.

Ekimizde her türlü sağlık malzemesi eşsiz fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır. Ürünlerimiz sadece Türkiye’de değil Avrupa ülkelerinde de satışa sunulmaktadır. Sağlık ürünlerimiz arasında farmasötik ilaçlar, bitkisel ürünler, laboratuvar ürünleri, şifalı bitkiler ve erkek, kadın ve bebek beslenme ürünleri bulunmaktadır. Herhangi bir sorunda, bize öncelikle danışmanlarımızdan destek isteyebilirsiniz.

Bizim ticari ilkemiz, satışa sonsuz ürünler sunmak ve olabildiğince rahat bir alışveriş deneyimi sunmaktır. Müşterilerimizin mesafesine saygı duyuyoruz; bu nedenle müşterilere sipariş verebilecekleri tanıdık e-posta adreslerimizi kullanabilir veya telefonla uyguladıkları kısa çağrılar ile siparişlerini kaydedebilirler.

Tüm bu avantajlarla, reçete satışı gibi normal eczanecilik hizmetlerinden ziyade insanlara, kişisel sağlık için daha geniş seçenekler sunabiliyoruz - sunduğumuz hizmetlerin kalitesi ve standartlarıdır.

Müşteri Yorumları
C
Chef soner
  • 5
    • 19.05.2022
    a
    anis alkour
  • 5
    • 12.07.2017

    Diğer Firmalar