Damla Manifatura Ve Özel Dikim Evi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Damla Manifatura Ve Özel Dikim Evi

Kumaş Üreticileri
  • 5

Damla Manifatura Ve Özel Dikim Evi, 2005 yılından bu yana Van merkezli kumaşcı sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız, halen talepleri karşılayabilecek donanıma ve akılcı stratejilere sahiptir. Ürün portföyümüzü, müşterilerin gereksinimlerini karşılamak adına geniş tutmaktayız.

Hedefimiz, damla manifatura ve Özel Dikim merkezinin tüm kullanıcılarının bireysel ve toplu taleplerine kaliteli hizmet sunmaktır. Teknik ekiplerimiz, tedarik süresi ve maliyet konularında müşterilerimize yardımcı olmak amacıyla her zaman hazırdır. Ürünlerimiz ise çoklu marka ve modeller olan tüm moda için uygundur.

Damla Manifatura Ve Özel Dikim firmamız, geleneksel ticaret anlayışı ve modern teknolojinin bütünleşmesini esas almaktadır. Hedefimiz, kaliteyi en yüksek yoğunluğa ve müşterilere odaklanarak göstermektir. Müşteri memnuniyetini arttırmak adına net iş akışı yürütüyoruz. Sonunda amaç deniz, müşterilerin talepleri ile beklentileri arasındaki mesafeyi ortadan kaldırmaktır.

Damla Manifatura Ve Özel Dikim Evi, kaliteyi hedef alan ve farklılaşmayı benimseyen ilkeleriyle her daim faaliyetlerini sürdürmektedir. Hedefimiz, teknolojik imkanlar sayesinde daha kaliteli hizmet ve ürünler sunmak ve güvenilirliğimizi artırmaktır. Müşterilerimize, endüstriyel donanımlara sahip bir ortamda daha verimli ve etkin hizmetler sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Müşterilere profesyonel hizmet ve titizlikle el yapımı üretimler sunuyoruz.

Müşteri Yorumları
Z
Zeynep Çelik
  • Her türden kumaş bulacağınız on numara bir yer

  • 5
    • 22.11.2022
    I
    İBRAHİM HAKTAN KARAKUŞ
  • 5
    • 16.10.2018

    Diğer Firmalar

    Bursa Kumaş

    Kumaş Üreticileri

    Van,Van Merkez

    flag

    Bursa Kumaş, Van'da 2018 yılında kurulmuş kişisel beklenti ve talebi karşılamaya bağlı güvenilir, saygın ve deneyimli bir yer olarak kumaş üreticiliği sektöründe hizmet vermektedir. Amacımız, müşterilerimize en iyi kalite ve memnuniyet ile hizmet etmeyi, kaliteden ödün ...

    Karaelmas Tekstil

    Kumaş Üreticileri

    Van,Van Merkez

    flag

    2006 yılında faaliyete başlayan Karaelmas Tekstil, 8 yılın vermiş olduğu tecrübeye dayanarak bugün sektöründe en iyi firma statüsünü elde etmiştir. Kaliteli üretim, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler ve rekabetçi fiyatlarla birlikte müşterilerinin talep ettikleri tüm ...