Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bursa Kumaş

Kumaş Üreticileri
  • 0

Bursa Kumaş, Van'da 2018 yılında kurulmuş kişisel beklenti ve talebi karşılamaya bağlı güvenilir, saygın ve deneyimli bir yer olarak kumaş üreticiliği sektöründe hizmet vermektedir. Amacımız, müşterilerimize en iyi kalite ve memnuniyet ile hizmet etmeyi, kaliteden ödün vermeden, zamanına uygun çözümler sunmayı, ekonomik fiyatlarla sürekli ve aynı kalitedeki kumaşları sağlamayı hedeflemektedir.

Ekibimiz, müşterilerimizin modern modadan anlamlı yansımalarla etkilendiği trend dostu formarlara değer kattığı ortaya çıkan yeni konsept ürünleriyle birlikte, müşterilerimize en iyi kumaşları her zaman teslim etme amacıyla ayakta durmaktadır. Kaliteye ve müşteri memnuniyetine olan odaklanmamız modern ve trend yaratıcı stil trendlerini desteklemektedir.

Müşterilerimiz ne arzuluyorsa ve onu ne benimsersek biz de her zaman destekliyoruz. Bursa Kumaş, sektörünün öncüsü olarak özellikle kalite standartlarının yüksek olmasını garanti ediyor ve iyi, verimli ve kaliteli ürünlerle müşterilerimize hizmet verebilmeyi son derece önemsiyor. Son derece ambalajlama konusunda uzman ekibimiz, her zaman en iyisini vermek için çalışmaktadır.

Türkiye'nin her bölgesindeki müşterilerimizi memnun etmeyi hedefliyoruz ve bunun için sistematik operasyonlarımıza ilave olarak özveri ve efor gösteriyoruz. Satış sonrası hizmetlerimiz, satın almak isteyen müşterilerimize yardımcı oluyor. Bursa Kumaş olarak, müşteri memnuniyetini amacı edinmiş ve bu doğrultuda vizyonumuzu ayağa kaldırmış bir şirket olarak, her zaman üstün kalite standartlarına öncelik verilmesini garanti ediyoruz.

Diğer Firmalar

Karaelmas Tekstil

Kumaş Üreticileri

Van,Van Merkez

flag

2006 yılında faaliyete başlayan Karaelmas Tekstil, 8 yılın vermiş olduğu tecrübeye dayanarak bugün sektöründe en iyi firma statüsünü elde etmiştir. Kaliteli üretim, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler ve rekabetçi fiyatlarla birlikte müşterilerinin talep ettikleri tüm ...