Sahip Ata Sürücü Kursu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sahip Ata Sürücü Kursu

Sürücü Kursları
  • 4.9

Sahip Ata Sürücü Kursu, Afyonkarahisar'daki en köklü sürücü kurslarından biridir. 1985 yılında açılan kurum, günümüzde sektöre deneyimli eğitmenlerin liderliğinde kadroları, sunulan hizmet kalitesi ve çağdaş eğitim teknolojileriyle modernleşmiştir. Sahip Ata Sürücü Kursu, otomobil, motosiklet ve gelişmiş sürücü yetkinlik eğitimleri başta olmak üzere her yaş grubuna uygun nitelikli sürücü eğitim ve sınavlarını gerçekleştirmektedir.

Kurumuzun etkinliğini artırmak ve hizmetlerimizi maksimum seviyede şekillendirmek için sınav sonrası takibi ve rehberlik faaliyetlerine son derece önem vermekteyiz. Sahip Ata Sürücü Kursu olarak sürücü belgesi almak en iyi yöntemleri ve metodları sağlayarak herkesin en iyi şekilde hakettiği eğitimi almasına destek oluyoruz.

Sahip Ata Sürücü Kursu olarak sürücü eğitiminin niteliğini arttırmak için özel eğitimsel programlar oluşturuyoruz. Programlarımız, teorik eğitim ve pratik antrenmanla birlikte hasta, çocuk evli, ansiklopedik, mesleki eğitim gibi farklı konuları kapsamaktadır. Aynı zamanda kurumumuz, kazaların önlenmesi, trafik güvenliğinin sağlanması ve gelecek nesillerin sürücü eğitim kalitesinin iyileştirilmesi noktasındaki amacına uygun olarak genç sürücü adaylarına destek ve eğitici materyaller sağlamaktadır.

Sahip Ata Sürücü Kursu, Afyonkarahisar'daki en geniş eğitim servis ağına sahiptir. Tüm öğrencilerimize kendi araçlarımızın yanı sıra günlük kiralık araçlar da sağlamaktayız. Eğitimlerimiz, güvenli, kontrollü ve bilgi sahibi sürücüler yetiştirmek amacıyla modern, konforlu sürüş ortamlarıyla desteklenmektedir. Eğitimlerimizin kalitesini her zaman yüksek tutmak için firmamıza her daim uzman ve deneyimli eğitmenler katılmaktadır.

Yaşamı güvenli ve keyifli bir hale getirmek için, Sahip Ata Sürücü Kursu olarak sürücü eğitimi almaya karar verdiğinizde her şeyden önce güvenli bir şekilde yola çıkmak için tarafımızdan en iyi eğitimlere, ekipmanlara ve imkanlara sahip olacağınıza emin olabilirsiniz.

Müşteri Yorumları
S
Sevim Cakal
  • Öncelikle bana bu yolda desteğini ve enerjisini hiç düşürmeden her zaman yanımda olan Sahipata Sürücü Kursu tüm personellerine teşekkür ederek başlamak istiyorum. 54 yaşında sıfır bilgi ile başladığım bu serüvene ne kadar: Yapamazsın! Olmaz! deseler de inat ve azim ile Manuel ehliyet almaya çalıştım ve Manuel ehliyet dosyamı başarısızlıkla kapattım. ???? Ayşe Hocamın yönlendirmesi ile otomatik ehliyete geçiş yaptım. Otomatik ehliyete geçmem ile Hüseyin Hocamla tanıştım. Hüseyin Hocanın verdiği cesaret ve özveri sayesinde ki hakkını ödeyemem profesyonel bir sürücü olarak sınavımı geçtim. Emeği geçen tüm hocalarıma özellikle de Hüseyin Hocama çok çok teşekkür ediyorum. ???????? Sahipata Sürücü Kursunu tercih eden tüm kursiyerlere şimdiden başarılar diliyorum. Saygılarımla.

  • 5
    • 05.09.2023
    m
    mustafa karaçam
  • 5
    • 03.07.2023
    T
    Tuğba Ergül
    • Çok harika bir Kurs direksiyon dersim çok güzel geçti bugün sınavım vardı kazandım çok şükür emeği geçen Hüseyin hocama çok teşekkür ediyorum kesinlikle tavsiye ediyorum İşinin ehli çok tecrübeli bir Kurs sahip ata surucu kursu herkese tekrardan teşekkür ederim

  • 5
    • 21.05.2023
    F
    Fatma Uymaz
    • Sahipata erenler şubesinde sevgili emine hanım ozan bey ve asım bey hocalarımıza ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum kesinlikle tavsiye edilebilecek bir kurs.

  • 5
    • 08.12.2022
    E
    Esra Nur Tabakçı
    • Sahipata erenler şubesini tavsiye ederim. Emine hoca ve ozan hoca işlerinin ehli insanlar...,????????Ve sıfır aday olmama rağmen benden desteğini, güleryüzünü ve samimiyetini eksiltmeyen, eğitiminde profesyonel Asım Akdeniz'i tavsiye ediyorum. Bugün tek seferde sınavı geçtim.????

  • 5
    • 04.12.2022

    Diğer Firmalar