Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Panço

Bebek Çocuk
  • 0

Panço 2008 yılında Zonguldak'ta kurulmuş bir bebek çocuk giyim firmasıdır. Profesyonel ve elverişli ürünleri ile tüm Türkiye'de tanınmıştır. Panço hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri memnuniyetini hep ön planda tutar.

Firmamız sunduğu geniş ürün yelpazesi aracılığıyla isteklerinizi karşılayarak endişelerinizi aşmanıza yardımcı olmak için burada. Bizimle çalışırken, sizin için en uygun seçenekleri sağlamak için alanında deneyimli personelimiz her zaman size hizmet etmekten mutluluk duyacaktır.

Titizlikle üretilen ve standartları en üst düzeydeki ürünlerin heyecanını yaşamak iste yetişkinlerin ve çocukların her ay daha fazla beğeniyle Panço markasına katıldıklarını bizler çok iyi biliyoruz.

Panço, müşterilerinin memnuniyeti her şeyden önce gelir. Yıllardır emeğinin karşılığını almayı seven bir kurumsal aracı olarak kaliteyi mevcut hizmet noktasından bir adım öteye taşıyarak, her zaman en iyisini verebilmeyi amaç edinmiştir.

Varlığında sağladığı kaliteli ürünleri, çevre politikaları, tedarik zinciri sistemi ve çalışanları aracılığıyla hayata geçirdiği değerlerle, Panço'dan satın alan ve aynı zamanda satılan ürünlerin ömrünü de her geçen gün artırarak bir çok kişinin yaşam tarzını da kaliteli ve şık giyim ürünleri ile varolan çapraz faydayı desteklemiş bulunmaktadır.

Diğer Firmalar