Fizyoneed - Aydın Sağlıklı Yaşam Merkezi (bulvar Şubesi) - Aydın Reformer Pilates - Klinik Pilates

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Fizyoneed - Aydın Sağlıklı Yaşam Merkezi (bulvar Şubesi) - Aydın Reformer Pilates - Klinik Pilates

Spor Salonları
  • 5

Fizyoneed-Aydın Günümüzde sağlıklı yaşam anlayışı her geçen gün önem kazanmaya devam ediyor. Bu nedenle 2013 yılında, Fizyoneed Aydın Bulvar Şubesini kurarak, kişilere sağlıklı ve verimli bir yaşam desteği vermeyi amaçladık. Sağlıklı yaşama olan inancımızla birlikte her kesime uygun ve kaliteli eğitim programları sunmak amacıyla çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Fizyoneed'in bir diğer şubesi olan Aydın Reformer Pilates ve Klinik Pilates adındaki en yeni jenerasyon reformer piltes salonumuz, fitness alanına sunduğu kaliteli hizmetlerle tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Modern donanımlı ve deneyimli ekibiyle, müşterilerimize her zaman şık ve rahat bir ortamda kaliteli hizmet sunuyoruz.

Tüm fizyoloji ve anatomi bilgilerinin güncel olarak kullanıldığı tüm pilates aktivitelerinde, terapötik bir bakış açısıyla, pratisyenlere özelleşmiş eğitim sunmayı hedefliyoruz. Eğitim sırasında en geniş potansiyeli ortaya çıkarma potansiyeli ile gerçek bir fark yaratmayı ve hastalara kesin sonuçlar sunmayı amaçladık.

Güvenli bir ortamda sizleri memnun edecek şekilde eğitimlerimizi vermekten onur duyuyoruz. Geliştirdiğimiz eğitim programlarının değişiklik gösterecek şekilde müşteri isteklerine göre güncellenmesi için her zaman çabalamaktan asla vazgeçmiyoruz. Eğitimlerimizin kalitesini arttırmak için araştırma ve geliştirme çalışmalarını sürekli olarak takip ediyoruz.

Fizyoneed Aydın sağlıklı yaşama olan tutkumuzla birlikte; her yaştan kişinin yaşam kalitesini artırmak ve sağlıklı yaşamı desteklemek için doğru terapileri paket ederek hizmet veriyoruz.

Müşteri Yorumları
N
Nagihan Yurttaş
  • 5 ay öncesinde başladım. İlk defa yapıyor olmama rağmen hocalarım sayesinde inanılmaz keyifli bir süreç geçirdim.Ortam çok ferah .Tüm hijyen koşullarına uygun şekilde seanslara alıyorlar. Ekip şahane. Böyle profesyonel bir yerde seanslara katıldığım için çok mutluyum. Teşekkürler FİZYONEED.

  • 5
    • 01.03.2023
    Y
    Yagmur Tepe
  • 5
    • 27.08.2022
    S
    Sultan E.
    • 1 aydır devam ediyorum. Manuel terapi sonrası klinik pilates uygulandı. Ameliyat sonrası hareket kısıtlılığına bağlı destek aldım. Birebir neye ihtiyacım var ise o şekilde çalıştırıldım.Özellikle Şevval hanim'a olmak üzere Simge Hanım ve Pınar Hanim'a çok teşekkür ederim. Kaslarım güçlendi, esnedi, ağrılarım yok diyebilirim. Tekrar ameliyat olacağım sonra tekrar başlayacağım inşallah.

  • 5
    • 18.06.2022
    n
    nur yener
    • Ben memnun kalmadım. Fizyoterapistin iletişimi fazla sert ve manipülatif. Bir seans gittim, ağrımda hiçbir değişiklik olmadı ve iletişim sıkıntısı da olunca devam etmedim. Bilgisi olabilir ama bana fazla ticarete odaklı bir işletme gibi geldi. İnternet yorumları maalesef aldatıcı olabiliyor.

  • 2
    • 06.05.2022
    M
    Meltem Acar
  • 5
    • 22.04.2022

    Diğer Firmalar

    Fizyo Rinba

    Spor Salonları

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Fizyo Rinba 2006 yılında Aydın`da kurulmuştur. Biz, insan sağlığı ve kişinin fiziksel ve zihinsel gelişimi için en yenilikçi spor programlarını sunmak amacıyla mücadele ediyoruz. Bizim amacımız; fitness deneyimleri için sağlıklı, güvenli ve eğlenceli bir ortam oluşturma...

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Aydin Bilimsel Briç Spor Kulübü' ne Hoşgeldiniz! 1992 yılında, Aydın ilinde kurulmuş olan Aydın Bilimsel Briç Spor Kulübü alanında uzun süredir faaliyet göstermektedir. Fitness sektöründe en yenilikçi ve dinamik markalardan biri olmak için çalışan Aydın Bilimsel Briç Sp...

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Aydın Spor Salonu ( Sporinwellnessclub ), 2014 yılında Aydın'da kurulmuş olan bir fitness kulübüdür. Yıllardır içinde bulunduğu sektörde başarıyla devam eden Aydın Spor Salonu, müşterileri ve çalışanları arasındaki güven ilişkisini her zaman ön planda tutmaktadır. Aydın...

    Dad Gym

    Spor Salonları

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Dad Gym 2019 yılında Aydın'da kurulmuş olan bir spor salonu olarak hizmetlerimizi sektöre kazandırmış durumdayız. Sahip olduğumuz zengin altyapı, tecrübeli ekibimiz ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tuttuğumuz bilinciyle her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. S...

    Power Gym

    Spor Salonları

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Power Gym GYM Salonu 2008 yılında Aydın'da faaliyetine başlamıştır. Kaliteli ekipmanlar, misafirlerimizin her bacak ve üst vücut egzersizi için özel olarak seçilmiştir. Tesisimiz, sizi güçlü ve formda tutmaya teşvik etmek için en kaliteli ekipmanlarla donatılmış, temiz ...