Doç. Dr. Ümit Işık Akademi - Bebek, Çocuk Ve Genç Psikiyatri, Psikoloji, Isparta, Burdur, Afyon, Antalya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Doç. Dr. Ümit Işık Akademi - Bebek, Çocuk Ve Genç Psikiyatri, Psikoloji, Isparta, Burdur, Afyon, Antalya

Psikologlar
  • 4.8
Müşteri Yorumları
R
R Yil
  • Ümit hocam ile yollarımızın kesişmesi SDÜ hastanesine Yardımcı Doçent olduğu zamanlara dayanır. Çocuklara davranışı, ilgilenmesi, ebeveynler ile organize ve uyum içinde çalışması. Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu veya otizm olan çocuklarda gözle görünür ve kısa zamanda sonuçlar almasını sağladı. Bunun yanında Türkiye de bu alanda en önde gelen bir doktorun Isparta da hizmet vermesi de bizim için çok büyük bir şans. Şahsım adına çok teşekkür ederim.

  • 5
    • 17.08.2023
    S
    Sitare K
    • Bilgisi ve güzel enerjisinden dolayı hocamızı tebrik etmek gerek.

  • 5
    • 17.08.2023
    F
    Fatma Özdemir
    • Ümit hocaya bir meslektaş önerisiyle başvurdum. Kuzenimin oğlu için randevu talebinde bulundum. Telefonla ulaştığımda asistanının sevecen ve çözümcü bir şekilde yaklaşımı ile kararımın ne kadar doğru olduğunu anladim. Bizim icin en yakın tarihe randevumuz oluşturuldu. Seansa gittigimizde güler yüzlü bir şekilde karşılandik. Ümit hocanin danışanina samimi ve içten davranışları güvende olduğumuzu hissettirdi. Surecimiz etkili bir şekilde devam ediyor. Tüm çalisanlarin özveri icinde olmasi beni cok mutlu etti. Herkese tavsiye ediyorum

  • 5
    • 17.08.2023
    m
    muhammet aksoy
    • Yaptığım yorum ve verdiğim puanlama sayın dr un kötü ve başarısız biri olduğu ile alakalı olmadığını belirtmek isterim. Yaklasik 1 bucuk senedir bir kaç seans kendisinden destek aldık. En son randevumuzu 8 9 ay once olmasina rağmen yeni klinik açılacak tadilatta bu ay yok gelecek ay diye sürekli ertelendik defalarca. Musait olduklarinda da sürekli fiyat artırdılar. Kimsenin çocuğunun sağlıği evebeynleri için para ile kıyaslanamaz illaki. Herşeyin pahalandigi bi ülkede yaşadıgımiz aşikar ve biliyoruz. Türkiyede özel saglık sektörünün en önemli önceliği olan paranın insan sağlığindan 1 adım önde oluşu gerçeğini burada da görmüs olmak üzücüydü. Bu eleştirimi sekretere iletirken haklısıniz haklisiniz diyerek randevunuza gelmiyorsaniz baskasini almak zorundayim diyerek telefonu yüzünüze kapatmasi ayrı bi terbiyesizlik. Fiyat bu fiyat yapabilecegim bisey yok diyip kestirip atılması küçük bir çocugun sağlığının hiçbir önemi olmadiğını ispat edercesine değerlendirmemize sebep oluyor maalesef. Tamamen ticari amaçli bir kurum oldugu ve kendi hatalarini kabul etmedikleri icin kimseye tavsiye etmiyorum.

  • 1
    • 14.08.2023
    H
    Hulusi Alp
    • Özel eğitim alanında çalışan bir akademisyen olarak, Ümit hocanın samimi ve içten iletişim yönü olması, alanındaki bilgi ve birikimlerini paylaşmakta mütevazı yapıya sahip olması, işbirliğine açık, otizm, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu konusunda tanı ve uyguladığı tedaviler ile Isparta ve çevresi için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Tanı ve değerlendirme için gönül rahatlığıyla tercih edilecek doktor diyebilirim.

  • 5
    • 08.08.2023

    Diğer Firmalar

    Isparta,Isparta Merkez

    flag

    Davraz, Bahçe Katı, 3990. Sk. 20/A, 32100 Isparta Merkez/Isparta, Türkiye

    Isparta

    flag

    AYAZMANA MAH 230 CADDE 4 MEVSİM SİTESİ H&G PSİKOLOJİ, Ayazmana, 32000 MERKEZ/Isparta, Türkiye

    Isparta,Isparta Merkez

    flag

    Pirimehmet Mah. Mimar Sinan Cad. 101. Cadde No:79 Güleş İş Merkezi Kat:5 Daire:17, Pirimehmet, 32000 Isparta Merkez/Isparta, Türkiye

    Yayla, Alay Apartmanı, 111. Cd. No:16/18 Kat:2 D:3, 32100 Merkez/Isparta, Türkiye

    Luna Psikoloji

    Psikologlar

    Isparta

    flag

    Kutlubey Mah. Cengiz Topel Cad. 1006 Sok. No:14, Kutlubey, Atiker İşhanı, Kat:2 Büro:6, 32000 Merkez/Isparta, Türkiye

    Isparta

    flag

    Yayla, Alay Apartmanı, 111. Cd. No:16/18, 32100 Merkez/Isparta, Türkiye

    Isparta

    flag

    Turan, Hastane Cd. No:53, 32040 Merkez/Isparta, Türkiye

    Isparta,Isparta Merkez

    flag

    İstiklal Mah. Türker Apt./106, 6 mart, Atatürk Cad No:5, 32600 Isparta Merkez/Isparta, Türkiye