Diş Hekimi Berkay Güzel

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diş Hekimi Berkay Güzel

Diş Hekimleri
  • 4.7

DİŞ HEKİMİ BERKAY GÜZEL 1995 yılında Çanakkale gibi Türkiye'nin en gelişmiş şehirlerinden birinde kuruldu. Diş Hekimi Berkay Güzel, bugüne kadar deneyimli diş hekimleri, genç ve enerjik diş hekimleriyle en modern teknolojik cihazlarla beraber çalışarak profesyonel hizmet anlayışıyla Dinî ve Millî kurallara uygun olarak ziyaretçilerine yardımcı olmaktadır. Genel Sağlık Bakanlığının verdiği yetkili diş hekimleri ve en modern teknoloji ürünleriyle ortak bir mükemmel hizmet sözü veriyoruz. En iyi diş tedavisi ve ağız sağlığı çözümleri sunuyoruz.

Kliniğimizdeki hekimlerimiz, tanı ve tedavi yaklaşımlarını e mevcut bilgiler, tıbbî kurallar ve pratiğin izlediği aktif kuralına göre hazırlayıp tedavi etmektedir. Kliniğimizde önde gelen hasta memnuniyeti standartlarını kullanarak kusursuz hizmet vermek amacındayız. Hizmetimizin daima olduğu gibi; müşterilerimize öncelikle kaliteli, doğru önlemler alarak temiz, kullanışlı ve güvenilir sonuçlar sağlama adına her zaman titiz ve en hassas dikkat alınarak Çanakkale'de verilmekte olup geri kalan tüm Dünyaya da hizmet edilebilmesi amacıyla aynı standartta hizmetlerin verilmesini sağlamak bulunmaktayız. Kaliteli ağız sağlığının en önemli kaynağı Biziz!

Hekimlerimiz deneyimli oldukları detaylı tedavi yaklaşımlarıyla üst seviye hizmetler sunmaktadır. Tedave edildiğinde ortaya çıkan kaliteli hedefler, hasta memnuniyeti ve sağlık standardının yüksekliği her zaman önceliğimizdir. Ekibimiz hem ulusal hem de uluslararası kurumlar tarafından tanınan bireysel diplomalara sahiptir. Ekibimiz, diş tedavisi ve ağız sağlığı için gelişmiş prostetik ve implant mantığını uygulamak için eğitilmiştir. Doktorumuz diş hekimlerinin, diş teknisyenlerinin, diş protetikçilerinin ve diş laboratuvarı personelinin birlikte çalışmasının getirdiği tüm potansiyelleri harmanlama ve kullanma yetkinliğindedir. Güvenilir olan modern, hijyenik, estetik ve dinamik relax ortamınızı oluşturmaya hazırız!

Müşteri Yorumları
G
Güven EROĞLU
  • 4
    • 11.04.2023
    E
    Elife Çakmak
  • 5
    • 11.04.2023
    H
    Haluk Nemal
    • 50 yıllık hayatımda, dişlerim ilk çıktığından beri çok problemli bir ağız ve diş yapısına sahip olmamdan dolayı bir çok diş hekimi ile tanışma fırsatı buldum ... Frankfurt - İstanbul - Antalya - Kuşadası - İzmir de en iyi doktorları bulmaya çalıştım.... Salı günü Çanakkale de ilk kez bir diş hekimi ne ziyarette bulundum ... İyi ki Berkay Güzel doktorumu tanımışım.... Çok komplikasyonlu bir sağlık sorunumu acısız ve sıkıntısız şekilde hal etmiş olmasından dolayı, olağanüstü mutluluk duyduğumu belirtmek isterim... Haluk Nemal 04.04.2023 Berkay bey , dün aylardır sorun yaşadığım 2 adet dişimi çekti . Daha önce çok diş hekimi koltuğu tecrübem olduğu için şunu söyleyebilirim, gerek tedavi öncesi , gerekse çekim sırasında, kendisinin yakınlığı, pozitif moral vermesi ve hastası ile empati kurma konusundaki gördüğüm en iyi DOKTOR DUR.. Henüz 24 saat geçmesine rağmen hiç bir ağrı kesici almadan hayatıma devam ediyorum... Canı gönülden teşekkür ederim...

  • 5
    • 04.04.2023
    I
    Ismail Izbudak
    • ????

  • 5
    • 10.03.2023
    N
    Nuran Izbudak
  • 5
    • 11.02.2023

    Diğer Firmalar

    Çanakkale Venüs Estetik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği: Çanakkale Venüs Estetik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2009 yılında kurulmuştur. Çanakkale’ de faaliyet gösteren firmamız, ağız ve diş sağlığı sektöründe en üst standartlardaki hizmetlerimiz ile her gün milyonla...