Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

1970

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0

1970 Otomobil Yedek Parçacısı: 1970 Otomobil Yedek Parçacısı, Tekirdağ'da 1995 yılında kurulmuş olan geniş bir yedek parça mağazasıdır. Sektörde uzman personelimiz, müşterilerimize kapsamlı ve üstün bir hizmet sunmak için her zaman güncelliği koruyarak donanımlıdır.

Ürün Kapsamı: Mağazamız araba oto yedek parça bölümünde motor parçaları, arka ve ön taraftaki aksesuarlar, karoser parçaları, jant ve tekerlekler, fren sistemleri, direksiyon sistemleri, debriyaj sistemi parçalarını sunmaktadır. Ayrıca performans parçaları da satmaktayız. Çok boyutlu arama seçeneklerimizle tacirlerimize doğru ürünleri bulmalarına yardımcı olmaktan memnuniyet duymaktayız.

Hizmetimiz: Mevcut model otomobillere en kaliteli ve arzu edilen parçaları tedarik etmeyi taahhüt ediyoruz. Yeni veya eski modelli otomobiller için arızaları çözme desteği vermek ve tüm cihazları bakıma almak için hazır durumdayız. Gardroplar, özel siparişler ve isteğe göre siparişler de mümkündür. Tüm otomobiller için son derece hassas bileşenler tedarik etmekten himaye ediyoruz.

Satış & Yönetim: Bölgenin lider otomotiv mağazası olarak, bu alandaki inovasyon ve kaliteyi geliştirmek için tam zamanlı profesyonel satış ekibimiz mevcuttur. Müşterilerimizin taleplerini karşılamak ve onların arızalarını çözmek için kalifiye ve tecrübeli distribütörlerimiz mevcuttur. Elindeki en son teknoloji ile pazarlarda aktif olarak kullanmaktadır.

Diğer Firmalar

Aypar Otomotiv Yedek Parça Tekirdağ

Otomobil Yedek Parçacıları

Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

flag

Aypar Otomotiv Yedek Parça, 1998 yılından bu yana Tekirdağ'ın en önemli toptancıları arasındadır. Tekirdağ'ı tercih etme sebebimiz ise şehir merkezinde uygun fiyatlı ve kaliteli otomobil yedek parçalarının bulunabilmesidir. Aypar ailesi olarak, 1998'den bu yana müşteril...

Taşoto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

flag

bölgesinde yedek parça ve tamir hizmeti veren Taşoto Yedek Parça, 2004 yılından bu yana Tekirdağ’da hizmet vermektedir. Taşoto Yedek Parça, kaliteli hizmet prensibinin içerisinde tedarik edilen çok markalı yedek parça seçeneğiyle müşterilerine hizmet sunmaktadır. Kalite...